GBS+ ( Perlu tak breastpump )

Hi, nak tanya pendapat momies. Saya ada gbs+ doctor inform lepas bersalin kena drip antibiotik utk ibu & baby. Perlu tak saya beli breastpump utk standby if anak tak dapat duduk dgn ibu dalam wad? boleh suggest tak Breastpump jenis ape yang okayy? Thankyou ?

2 Các câu trả lời

Sy pn ada jgk GBS+ve tpi knape leps bersalin dpt antibiotik yew.?? Bukn sblum bersalin ke dpt antibiotik tu supaya bby xde jnkitan kuman.?bru 1st time sy dgr dpt drip lepas bersalin.. sy keliru jgk..