GBS+ ( Perlu tak breastpump )

Hi, nak tanya pendapat momies. Saya ada gbs+ doctor inform lepas bersalin kena drip antibiotik utk ibu & baby. Perlu tak saya beli breastpump utk standby if anak tak dapat duduk dgn ibu dalam wad? boleh suggest tak Breastpump jenis ape yang okayy? Thankyou ?

2 Các câu trả lời

perlu beli.. saya dulu pun xde perah pakai tangan je lps ank kena tahan wad sbb kuning gigih la suruh suami belikan.. bagi saya brand autum best.. tapi awak boleh tanya dkt org jual tu mana suction yg ok..

Sy pn ada jgk GBS+ve tpi knape leps bersalin dpt antibiotik yew.?? Bukn sblum bersalin ke dpt antibiotik tu supaya bby xde jnkitan kuman.?bru 1st time sy dgr dpt drip lepas bersalin.. sy keliru jgk..