Ubat Klinik

Hi Nak tanya. Is it okay kalau dah 6 to almost 7 month kita stop ubat yang klinik bagi which is obimin. If okay ingat nk stop and continue with susu je.

17 Các câu trả lời

Kenapa nak stop? Melainkan doc dah advise suruh stop. Kalau takde, continue jelah makan.

Better sis teruskan je mkn vitamin yg klinik bagi tu..

Kena continue smpi nak bersalin. Knpa awk nak stop?

Nanti HB turun kena refer sana sini 😅😂

Kalau nak stop check dengan nurse dulu.

Ok lh minum obimin.. HB kita jd ok saje..

5y trước

Pening2 x sis pas mkn obimin? Sy bru start smlm mkn . Hrini seharian pening.

okay je.. tp make sure awk minum susu dan ambil.makanan berat yg byk folic acid.. jgn sesekali skip mkn.. contoh mknanan byk folic acid tu kurma badam n bla3.. minum susu sehari consume la 3-4kali.. kena kerja kuat skit la.. lau nk kje senang telan je obimin tu .