5 week lansung tiada alahan. normal ke?

Nak tanya ni, normal ke sekarang dah 5 week lansung tiada alahan. mulut asyik nak makan mengunyah jer keje saya padahal baru jer makan. tapi yang pelik nya langsung takde alahan. cer bagi cadangan sikit nak redakan hati risau saya ni

5 week lansung tiada alahan. normal ke?
40 Các câu trả lời

Makan dulu apa yg nak makan sepuas hati.. takut tiba2 terdatang alahan haaa.. time tu laa rasa menyesal xleh makan tu x leh makan ni..

Normal je...3rd trimester xde alahan.. Syukur sgt2... Sbb tekak boleh mkn ape je...xsemua org dpt rse alahan..so enjoy your days😍

Normal kot sis..atau pn belum lg dtg alahan tu..masing2 xsama kn..sama dgn sy ni..6 weeks..xde rasa apa..risau pn ada..sbb xscan lg..

Bagus sis xde alahan.. Hehhe.. Atau mungkin belom lagi.. Tpi elok la takda klo sy sebab nya nanti sgt mengganggu kerja harian..

pregnant tak semesti nya nak ada alahan. alahai bersyukur lah baby masih sihat. Banyak kan membaca ye sis😊

Normal.. saya mengalami alahan dari 9weeks-15weeks. 5weeks msih biasa je.. memg tak ada alahan.

Sy xde alahan dr mula2 preggy smpai skrg 39w3d xde alahan,tp bby x nk kuar lgi 😂

5y trước

samela kiter 😊

Bersyukur jelah takda alahan. Takda alahan risau, ada alahan penat pula nanti.

sy prefer xde alahan sis.. xbest klu alahan.. nk mkn pn selera xde

5y trước

Setujuu

Syukur la sis tak ada alahan...jgn di minta2 la sis nak alahan...