5 week lansung tiada alahan. normal ke?

Nak tanya ni, normal ke sekarang dah 5 week lansung tiada alahan. mulut asyik nak makan mengunyah jer keje saya padahal baru jer makan. tapi yang pelik nya langsung takde alahan. cer bagi cadangan sikit nak redakan hati risau saya ni

5 week lansung tiada alahan. normal ke?
40 Các câu trả lời

Alhamdullillah x de alahan sis,jgn d minta , doa sis sihat sampai deliver baby nanti ,Saya dh 30 weeks Masih alahan lagi, mkn muntah,mkn muntah ,seksa sungguh ,berat bdn Saya x Naik,statik je ,g kk asyik kena marah ,mkn la sis selagi boleh ,bior bertenaga, Saya Ni DH la alahan ,mkn semua x sedap ,perut masuk angin,lembik bdn,baring je ,tapi Pape pon alhamdullillah ini bahagian Saya ,

4y trước

Same dgn saya sis....melepet je saya sis....makan muntah makan muntah

bersyukur tu perkara paling pntg sekali sis.. klau xde alahan syukur laa sis.. xperlu laa nk heran knpe xalah ke ape.. jgan diminta laa l nk rsa alahan, kng bile dh alahan tnye mcm mne nk hilangkn alahan.. bnda biasa dalam pregnant.. ade alahan nti mula laa nk merungut.. xde alahan pn nk risau..

Normal je klau xde alahan, ad stgh org dier akn jd alahan..time sy pregnant twin lgsg xde alahan..mgkin baru lg..atau mgkin akn awk xde alahan trus..tgk lh dulu nti msuk week2 akn2 awk hadapi..kalau xde lgsg bgus lh..blh lh nikmati mkn2 y ad..

4y trước

Normal je sis klau hamil twin @ normal xde alahan..ad stghnya hamil twin ad jgk alahan..tp time sy hamil tiada alahan..5w bby masih kecil lg perut pun xakn nmpk menonjol lg..tp dier akn cpt mbesar..

Mcm sy kandungan masuk week 6 smpai laa dh week 9 ,alahan sy menjadi2 smpai masuk hospital .. Kesian dekt baby sebab mkn je muntah :,) ..Bdan lembik and asyik trbaring je .. Bersyukur bagi ibu2 yg tiada alahan ..

Sama la dgn sy sis..dah 8week alhamdullillah xde alahan...harap slama2nya camni la ye...selere makan pun ya ampun...asyik lapa je..kdng2 terfikir jgk btl ke sy mengandung...apa2 pn alhamdullillah

4y trước

Tanpa nama...awk mkn foliq asid x..saya makan 2 bln sblm kawin..(ni 1st bby sy)...sy rase psl tu sy ni ade selere mkn kot..pantang free nk makan je..hihihihi

Ada 3 trimester sis, klau takda first trimester dia jd masa 2nd, ada jgak 3rd. Patut syukur la takde apa2 problem, mudah urusan nak jaga kandungan.. ujian tu dtg ikut kemampuan kita 😁

Saya 7weeks br ade alahan sis.. selera makan semua takde, muntah, lesu, lembek.. 😌 kalau awak takde alahan bersyukur laaa.. atau pon awak masih terlalu awal lagi ni.. relaxxxx luuu

sy alahan mai lps 6w tp memang kawkaw . sy berdoa utk xdpt alahan . tp akhirnya tewas sbb terlalu mmikir . kalau sis xde alahan , berbahagia la hehe . lagi best xde alahan

Normal. Macam ni lah saya. Tapi bila dah masuk 8 minggu, alahan pun datang. Asyik nak muntah aje. Makan apa pun muntah 😔 kesian dekat baby taktau nak makan apa

normal sis. xsemua sama.. n xsemestinya alahan diawal pregnancy. ada yg di trimester akhir baru alami alahan. yg penting jaga kesihatan ye puan.