nak tanya

nak tanya nanti dekat dekat nak bersalin kena bawa pink kan ke hospital buku pink yg lama kena bawa sekali ke untuk doktor tengok rujukan balik sebab anak sulung dulu ada gdm bersalin awal dan jarak enam tahun sekarang pregnant 7 bulan tak ada gdm tinggal dua bulan lagi nak bersalin siapa ada pengalaman

2 Các câu trả lời

sya x pnglmn mcm akk.tpi mngkin x prlu,hnya bwa bku pink baby dlm kndgn jak sbb smua detail updte situ