Minggu berapa perlu daftar hospital bersalin

Hi, ada tak yang ada pengalaman buat monthly checkup dekat klinik swasta je sepanjang pregnant ? Betul ke lepas 28 minggu nanti kena sambung checkup dekat hospital yg kita nak bersalin? Selalu nurse bising tak kalau buku pink swasta ?#ingintahu #bantujawab

2 Các câu trả lời

Bergantung pada tahap kesihatan awak. Kalau semua okay takde apa2 masalah, takyah pergi KK. Continue je checkup dengan swasta. Bila dah turun tanda bersalin, walk in je PAC. Bawa bag baju dengan buku pink swasta Takyah booking. Unless awak nak ambil pakej FPP, ya kena booking.

kena make sure buku checkup swasta tu se complete buku checkup kk. klu x complete tu yg hsptl bising. tp sy xpasti psl smbung checkup tu..rasanya takde pun. melainkan awk or kndungan ada masalah...tp tu pun kena pergi kk dlu.