Buku pink

Nak tanya kalau buka buku pink nak kena bawa apa ye?

5 Các câu trả lời

Tak semua kk sama..ada yg nk kertas scan dr klinik swasta,bil air/elektrik tempat tinggal,ic,salinan sijil nikah..apa2 pon walk in atau kol kk bdekatan untuk ptanyaan dan booking tarikh buka buku pink.

1y trước

ya bergantung pada kk /misi yang bertugas tu. masa sy nk buka buku pink, saya call utk book appointment misi suruh bawa bil air/elektrik, salinan IC suami isteri, salinan sijil nikah.. bila hari yg sy buka buku pink kat kk tu, misi minta keluarkan IC je 😅😅😅

1.Bill air atau electric (nak confirmkan alamat rumah) 2.Salinan IC sendiri 3.Salinan IC suami 4.Surat perkahwinan JPN 5.Gambar Scan baby dari klinik swasta **semua atas tu siap2 fotostat

tempat saya papar sabah photostat semua ic suami isteri 2-2 keping✅ sijil nikah 2 keping ✅ gambar size pasport suami isteri 2-2 keping ✅

Bergantung pada klinik. Mcm saya kene ada salinan ic suami isteri dengan salinan sijil nikah

kat tempat Sy bawak IC je.