Pampers huggies

Nak tanya mommy2 semua laa.sy je ke yg rasa lama kelamaan pampers huggies exspecially pants makin nipis n xberkualiti😂 ke sbb baby mkin besar mkin byk shishi n popoo😂cpt bocor n sejam je pakai dh kene tukar.. Sajatanya Sajakongsi Terima kasihh😂😎

15 Các câu trả lời

dulu start beli huggies pun dia tak la nipis okay je. tpi bila beli yg besar dia agak nipis. rasanya ada lain2 jenis tu. kbnyakkan skarang mmg mcm tu sbb budak makin active dorang bnyk bgerak, nak bgi dorang selesa. tapi tu lah , kta kena tukar pampers slalu klau ank jenis kuat kencing 🤣 and sya pun baru perasan ada jenis pampers bau dia kuat gilaa, sya slalu ingatkan ank sy bau kena mandi, rupanya pampers yg berbau 😭 kena beli 2 jenis, kalau jalan2 dekat luar pakai pampers yg mahal haha supaya tak berbau . tu je la solution

3mo trước

Ha kan Mkin besar size makin nipiss. Nipis btl kot. Klu mlm tu kne tukar 2kali jugak sbb time mlm biasa kncing byk kn.mybe kene ikut cara awk ni Klu keluar or malam kne pakai pampers mahal😂😂😂 Kdg bkn ape kesian baby xselesa pmpers cpt penuh Pdhl bru sekali kncing😂

sy pilih petpet jer bg sy ok anak pn mcm selesa sy pnh beli huggies tapi pelapik dia mcm sy rasa x sedap mcm kasar sikit xtau la klu yg lain rasa ok jer. msa guna huggies dlu anak sy pnh melecet kt kulit pungkoq dia sbb mgkin kulit xsesuai ke apa xtau la tapi bkn sbb mak dia biar berjam2 xtukar pmpers anak selalu pastikn cek tgk wlupn pmpers tu br pakai xsmpai sejam n x penuh pn..

Penah pakai utk ank tp mcm cpt bocor skrg pakai mamypoko atau goon sahaja..mmg tahan lama dan tk bocor..goon jenama yg sama kualiti mcm mamypoko tgk tmpat ada yg murah..tp agak susah nk jmpa kalau cs tk tentu kdg ada kdg tk..selalunya aeon ada..kalau company goon nk clearkan stock cpt mmg harga murah kdg dpt buy2 free 1😂

Saya tak pasti pasal ketebalan tu. Cuma pengalaman saya sekarang, saya baru pakai Huggies pants untuk 3 bulan. Tak pernah bocor. Just saya tak suka bau pampers bila anak dah kencing. Ada bau padahal baru 1x kencing. Applecrumby dengan Petpet takde pampers odour. Huggies ni ada odour. Pening 😂

3mo trước

I see. Saya baru pakai Huggies ni sebab stock Petpet selalu habis kat area rumah saya. Saiz sama macam anak awak. Tak pernah bocor lagi. Cuma tu lah, Huggies ni berbau. Rasa nak pitam😅 Sampai anak pun boleh tanya, mommy bau apa ni. 😂 Petpet takde bau. Tunggu current stock habis, saya tukar balik pakai petpet.

Huggies tak sesuai dgn anak saya dari NB sbb ashik bocor padahal dah kerap tukar pampers 2 3 jam sekali. Guna airsoft. Pelik jugak salah pakaikan ke tp pakai pampers lain elok pulak. Last2 conclude maybe anak saya jenis kuat kencing 🤣

Sy pernah beli sekali sbb pampers yg sy nak habis, try pakailah kejap xsempat habis terus stop bg anak buah lain sbb cepat sgt bocor + punggung anak habis merah2 melecet walau kerap tukar. Now mummypoko atau applecrumble je

anak sulung dlu pernah pakai huggies skjap. cutting dia besar n cpt bocor. trus tukar ke drypers wee wee dry. mmg susah nk bocor walaupun anak kencing bnyk. trus stay dgn drypers. adik dia pun sama

awak pakai huggies apa ? saya pakai yang Airsoft punya. kadang malam tak tukar lngsung . alhamdulillah takda bocor pun.

sis pakai huggies apa? kalau huggies airsoft mmg tebal elok je , tp kalau huggies lain tak pasti

3mo trước

iye huggies air soft tuuu tebal sis, saya dh try yg pants punya.. mmg lembut je, kalau kembug pun tk nampak sgt kembung, sesuai la ngan kulit anak sbb lembut kann.. tp huggies lain banyak jugak review kurg okey.