Cara nak atasi pampers bocor bila baby berak?

Hi semua, ada cara tak nak bagi pampers tak bocor bila baby berak? Pakai molfix pants bocor, pakai huggies airsoft pants bocor. Or ada cadangan lain?

1 Trả lời

Usia baby? Cara nak atasi: - Kena pastikan saiz pampers tu bersesuaian dengan baby. - Kerap tukar pampers baby walaupun tak penuh. Macam saya minimum 2 jam, max 3 jam. Kalau baby buang air besar terus tukar. Jangan tangguh.

9mo trước

I see. Current cutting size pampers tu ngam2 ke longgar? Sebab berat yang dicadangkan pada saiz pampers tu hanya panduan.