kain bedung

hi ,nak tanya mommy yang dah bersalin & berpengalaman . kain bedung ni actually size dia berapa ya . dah google tapi pening pulak ? . tu nak tanye kat sini kot-kot boleh dpt jawapan .

10 Các câu trả lời

Sis pi manja ku, ada yg 2helai dlm 1paket hrg dlm 25rgt klu tk silap sy, tu ukuran kain bedung lh...dia lagi besar dari ukuran kain lampin.klu yg ada 10helai 39rgt tu...tu kain lampin.

Biasa bedung baby guna napkin je, sebab kadang2 baby ni ada yang jenis tak nak kena bedung... Macam anak saya tak sampai sebulan dah tak bedung sebab dia tak nak dan dah tak muat

5y trước

Sekarang dah ada yang siap lekat... Tapi saya tak guna walaupun dah beli sebab susah nak tukar pampers si kecik... 😁

Beli dekat shopee murah. Swadle muslin. Harga lebih kurang rm6 lebih je sehelai. Mmg sangat besar kain bedung tu. Berbanding kalau kita nk bedung baby pakai napkin biasa

5y trước

Bintang tu cantiknye 😁😁😁

Ukuran xpasti pulak.. Tp sy beli kat expo mmg comel2 byk corak.. Mmg tulis situ kain bedung.. Brand fiffy sy beli.. Besar... Kat shopee pon ade ..

Biase org pakai napkin je. Tp klau tgh emergency takde. Pakai kain batik pn bolehhh. Saye dh try. Besar n sng balut. Bby pn selese

Kain napkin biasa kecik sgt. Baik beli swaddle cotton muslin yg corak2 tu. Selalunya 1m saiz dia. Baby selesa

Kain bedung besar dari napkin(lampin) biasa tu.. Tp ada ja choice bedung berzip punya...

Sy beli yg jenis napkin tp besar.. Lebih besar drp kain napkin biasa.. Kain pon xpanas..

5y trước

size ?100cm ke brp ?

120cm @ 110cm tu besar dah tu...saya beli di shopee yg corak2

100cm-120cm tu kira dh ok sizenya..