Bedung baby

Awk smua nk tya la kan kain bedung tu dgn kain lampin sma ke? Kain lampin tu ble ke utk bedung baby.. sbb nk jimat sy dah beli kain lampin.. tu je lah sy bwa p hospital nnt.. ke lain?

1 Trả lời

beli 2 3 je bedung. bedung tu besar. kain napkin pendek. guna bedung lgi sng dri napkin,lgi 1 napkin tu nnti guna dkt baby masa bru keluar sampai bby kencing bru tukar pampers. kalau kena mcm bby sye, die berak dulu pkul 9 mlm bru kencing, mmg x ckup napkin tu. kne suruh husband bwk nnti.