brand babynewborn

Nak tanya momies semua, boleh cadangkan tak brand ape yg better untuk baby yg baru lahir. Anakku? Pureen? Fiffy? Or others?

21 Các câu trả lời

semua sy beli. pampers, sabun, lotion brand offspring. baju banyak mothercare dgn h&m..ada sikit brand uniqlo..sabun basuh baju dgn softener, nappy cream, handwash brand buds. barut perut baby brand holabebe tp xpernah pakai pun sejak lahir. botol susu brand tommee tippie dgn dr brown. pacifier pun dr brown. macam2 bercampur aduk xde specific brand

Sy beli fiffy, bebe(jenama msia) & anakku.. Pastu kawan2 n family pakat bagi jenama pureen.. okay ja so far jenama apa pun... yg penting cari baju yg senang pakai... bby awal2 ni akan teriak masa kita nak bagi dia pakai baju... huhu klu nk beli yg payah pakai tu boleh jugak sbb bby bila 2 month ke atas dia da cerdik.. n x naghis2...

Sy byk beli pureen & tollyjoy sbb hrga berpatutan & selesa juga. Anakku & jeep kids ada jgk bli tapi tak byk sbb harga x menahan, kalah baju mama 😆. Lagipun ramai ckp baby cpt besar, nnt dh besar sikit bru blikan baju jalan2 yg comei2 hehe

Sy bli Campur je sis.. Tgk kualiti tgk harga.. Ikut kemampuan sbb new born pakainya xlama pn.. So xperlu bli bnyak n mahal sgat.. Sbb lepas 2 or 3 mnt.. Kne bli lg

Smua brand tu ok sis.. sy ada smua jenama trsebut tuk.ank..ada yg bg as gift ms bby br lahir n etc.. smua bgus kain nye 😉n bby selesa pkai

semua brand saya beli , campur campur semua . Tambah kalau baju lagi laa . Mana mana pon okay janji sesuai ngan baby

Brand tak penting, yang penting kulit anak serasi ke tak dengan produk tersebut..pastu harga..

Anak sya selesa pakai annakku.tp sya Beli jga Jenama fiffy..pureen Dan cuddle

Ikot kulit baby tapi kalau NB tak perlu sangat kot sabun takut sensitif ☺

Semua okay. Saya campur2: anakku, fiffy, pureen, okbb, tenderly 🤗💕