Hye mommies

Nak tanya maternity pads contoh macam KOTEX OVERNIGHT PANTIES dgn pads maternity tu mana paling mudah pakai utk berpantang? Ade tak mommies yang pakai brand2 kat atas ni. Nak beli tapi tak sure yang mana nak amek panties or pads maternity yang biase tu #pleasehelp

4 Các câu trả lời

Okay je pakai yg tu sebab dia mcm pampers kan. Sy pernah pakai lepas bersalin. Masa kat ward nurse pun terkejut sebab tak pernah tgk depa ingatkan pampers dewasa. 😅😅 tapi okay sangat darah kita tak bocor. Senang pakai n bukak

1y trước

Tqsm 🥹 i mmg nak beli yang jenis panties tu sebb ramai ckp tak bocor okay i terus beli ni🤣

tak pernah pakai pun pad maternity. dulu² beli disposable panties pakai pad biasa. sekarang dah ada yg panties tu lagi mudah. pakai tu jer

beli pad maternity dgn disposable panties. lps bersalin guna pad maternity for 2w. nanti lps tu bru guna pad biasa.

1y trước

Okay paham tqsm sis 🫶🏼

Boleh share brand ape yg ok? Sy pun baru nak cari. Terima kasih bnyak