MATERNITY PADS

Hai. Saya nak tanya maternity pads jenis mana sesuai ye untuk normal & czer.. Sebab saya nak cuba vbac.. Incase kena czer sy nak standby siap2 maternity pad yg selesa.. Disposable panties okey ke pakai kalau czer?

1 Trả lời

pkai pad jenis panties tu pun boleh. ambil 1 size bigger dari sblm pregnant. 2x czer 2x pkai yg tu masa kt hsptl.

4mo trước

selesa sbb pants tu jenis high waist..getah tu tak kena parut czer. sy pernah beli kotex dgn libresse. tp sy prefer kotex. cutting libresse kecik sikit.