travel

nak tanya macam mana nak control rasa loya dalam kereta? usia kandungan baru masuk 7minggu tapi saya kena naik kereta lebih kurang 8-9jam bergantung pada jammed atau tak... seminggu lagi saya akan bertolak... tapi rasa takut loya dan mual akan lebih kerap berlaku nanti...

1 Trả lời

Samalah saya mual yg melampau sampai lembik tak boleh buat keje

5y trước

Betul sampai sekarang saya blm boleh memasak nasib suami memahami