baby x gerak

hi.. nak tanya.. last wktu mgrib semalam saya rasa baby saya gerak.. lepas tu sampai sekarang saya x rasa baby saya gerak, adakah ini normal? kandungan saya 22 weeks..

19 Các câu trả lời

Sya dlu kalau rasa bby x gerak sya psg lagu d hp letak dekat perut ..pastu bby tendang..😂

5y trước

Kan😂😂

Sis cuba usap2 perut tu, minum sejuk ke if takde respon jugak cepat2 refer doc ye.

5y trước

InshaAllah sis. Ada apa2 yang tak kena terus gi hosp tau. Doa baik2

Skrg ni dah gerak ke belum baby? Dah pergi klinik ke belum utk check?

5y trước

ok sis tq..

Ank 1st ke.. 22w awal lg. Kadang dia gerak kita tk rasa..

5y trước

@noor juana btul.. kadang2 tk perasan atau tk rase.. baby kecik lg tu..

Nk puas hati terus je g klinik sis .. jgn tggu lama

Dh strt kire ke

5y trước

blom lagi sis

Alhmdulillah baby xde ape2.. skrg tgh nk buat ctg.. doktor suruh buat.. mase mgrb td die da grak aktv mcm smlm.

5y trước

alhamdulillah ... hehe

Sis kacau2 sikit bagi dia bangun. Baby saya pun jenis kuat tido masa dalam perut. Lagi 1 untuk bagi baby bangun, doc cadangkan minum fresh oren atau sunquick 😘

5y trước

ok sis.. doakan baby saya ya sis.. xdpt nk gambar kan mcm mane risau nye

Cmne nk kjutkn bby.. Bby sy 2 3 hari aktif sgt gerak n ngeras, arini skli je ngeras pas 2 xde dh.. Sy dh 38mggu 4hari

5y trước

Hahahah..