risau

nak tanya lah,,,sy da 7 blan pgnan...tp kerap sakit bhagian perut ,,dgn bhagian bwah kemaluan...bahaya tak ye...

8 Các câu trả lời

Rasa sakit tu sebab baby dah bergerak ke bahagian bawah. Kepala dia dah di bawah. Sebab tak lama lagi nak bersalin kan. Bagi saya tu normal sis. Tapi kalau sis nak confirmation yang lebih meyakinkan, sis boleh tanya doktor. Semoga dipermudahkan urusan ye sis. Aamiin 🤲🏻💕

Sy pn mgalami mse masuk 7bulan, klu baring, atau duduk, nk bgn, aduiii skitnye celah kelangkang. Org kata normal as tulang pelvis nk meregang. Skrg msuk 8bln dh kurg sakit. Apa2 better consult dgn Dr juga.

Normal sis,sy pon tgh alami,sy tnya nurse dia kata normal itulah pengorbanan seorg ibu..katanya😊

Selalu nya kencing kotor..saya kerap kena..sedangkan air kencing warna jernih tau..kena juga

5y trước

Tapi saya xde rasa kerap nk kencing pu..kne awal ngndung dgn penghujung..seksa..sakit perot rase mcm cntrction..lps tu saket bwh perot lg..igt kn btol nk besalin rupa nya kencing kotor..hadap saket tu dr 28w-39w..sakit tu on off..cara nk baik mnum air barley..tp saya lps tu kne balik..mnum lg air barley..da baik kne balik..saboor jela😅

Sama mcm sy. Sakit juga dekat bawah ni. Kalau berdiri ke berjalan rasa sakit.

5y trước

kan...slow je mas Nk bgun dgn mengiring...berjalan pun skit sengal2 ase..tahan jelaaa 😅😅

Saya pun sama.. sakit bahagian bawah sekarang dah 28w

Normal sis. Memang akan sakit. Bertahan ya mom to be

terus check dengan doc