Hi mommy's, 36w5d

Nak tanya laa siapa sini lebih dari 33w yang belum dapat 1 dos vaksin dan betul ke sekarang lebih 33w boleh ambik vaksin 1 dos. Ada tak mommy's sini yg dh ambik vaksin lebih 33w 1 dos? Okayy tak?

2 Các câu trả lời

Saya baru je ambil vaksin 1st dose kandungan 36w.. Alhamdulillah xde apa gejala cuma lenguh tempat cucuk 2hari, baby gerak pun okay.. 2nd dose maybe dlm pantang.. doc kata skang xde limit asalkan kandungan lebih 14w.. saya doc bagi surat utk walk in trus ke hospital utk cucuk..

3y trước

in shaa Allah Amin.. terima kasih.. semoga Allah mudahkan urusan sis juga..

sya dose 1 32week

3y trước

Wahh, alhamdulilah semoga segalanya dipermudahkan ☺️😁.