Assalamualaikum ibu2 yang dah lengkap 2 dos vaksin..semua ok ke lepas vaksin?

Saya baru nak ambik vaksin dos 1, risau takut macam2 ada..☺️

5 Các câu trả lời

ok.. asalkan diri sihat wal afiyat sblm dan semasa vaksin. Slps vaksin rehat jngn buat aktiviti berat selama seminggu . keep on hydrating ok.

Ok je wak. Sy amik vaksin sinovac first dose at 11 weeks. Tak rasa apa apa lgsg. Vaksin kancing gigi lg efek dgn saya bagi lengan berat.

Saya mengandung minggu 15. Dah booster sekali pun. Demam tapi okay lepas makan panadol.

emm same la bund☺ baru kuat nak ambil vaksin, mdh²an takde apa² hal 🙏🙏

OK je, cuma tangan je lemah, slera mkan meningkat