Bersama selepas habis darah nifas

Nak tanya korang, lepas habis nifas korang berani ke nak bersama suami? Tak rasa ngilu ke dan macam mana keadaan korang slepas bersama tu?

2 Các câu trả lời

saya bersama suami lepas 2bulan lebih. ada lah rasa ngilu siket. pastuh bersama lagi lepas 100 hari pantang dah okey dahh. dah tak rasa ngilu or sakit. cuma kadang terlebih kangkang terasa sakit siket.

kebiasaanya org tua suruh pantang 100hari, kalau yg jahit komfem2 ngilu, takut pon ade. tp kalau suami blh faham , hrp boleh pantang suami lame sikit sis.