bersama ketika anak 2bulan

nak tanya , kalau kita bersama dengan suami time anak dah 2 bulan boleh lekat ke anak lagi ? tapi period saya tak datang datang sejak darah nifas habis .#bantusharing#1stimemom

1 Trả lời

better amik perancang... tapi kalau pandai rancang sendri takde masalah pun.... saya masa anak cukup 2 bulan saya amik perancang jenis implanon.. sbb memang nak jarak 2-3 tahun... nak merancang sendri boleh je.. tapi takut suami pulak tak nak bagi kerjasama . hehehe sekarang anak saya lagi seminggu 3 bulan..