hello?

hi nak tanya kndungan sy skrg bru 17minggu ada kesan buruk tak kalau amal minum air kelapa muda?

13 Các câu trả lời

Ada sesetengah rahim boleh terima.. Ada sesetengah rahim baby akan jatuh, so lebih baik elakkan daripada jadi bende yg kite x jangka

Mnum sja sis. Dr. Imelda cakap. Its wouldnt affect yr pregnancy. Boleh follow fb dia utk tmbh ilmu pregnancy & confinemenf😘

Saya 19mggu mnum je..insyaAllah takde ape2..bergantung pada reaction badan masing2..tak semua sama..

Sy klu teringin minum jgk sikit... Tp jgn smpai org tua2 tahu, mmg mereka larang la minum...

Saya baru 9minggu . Mmg suka minum air kelapa . Boleh google sis banyak manfaat

Saya dh 6 bln ke atas bru minum. Tk berani minum awl2. Huhuhu

Hehe 8 weeks pun sy minum mcm x ingat dunia 😂

Seelok²nya minum 6bulan ke atas..

Saya minum.. baik utk pregnancy

Terlalu awal minum