Pelincir vs Air liur

Nak tanya, kalau pakai air liur suami ketika bersetubuh kerana kekeringan faraj, betulkah menyebabkan isteri sukar utk hamil??sape ada pngalaman yg pakai air liur & isteri tetap hamil

1 Trả lời

Puan boleh google. Cari info. Sy personally mmg tak suka bila suami sy suggest utk guna air liur. Sbb pd sy, dlm mulut ni mcm2 bakteria ada. Dan sejak guna air liur lah, vagina sy makin bermasalah sampai pergi jumpa doctor and dapatkan prescription utk beli ubat sekian2. Beli lah pelincir. Kalau malu, beli online.