FARAJ XDE PELINCIR

wanita hamil ni biasa kalau bersama suami mmg faraj kering n sukar ada pelincir semulajadi ke?

16 Các câu trả lời

Kne byk foreplay...husbnd i rajin foreplay so byk je plincir...sblum pregnant brejam boleh...pas pregnant sjam je...ble nk msuk 3rd trimester ni stgh jam lbih...xleh sjam dah...prut mmbesar xlarat..tp nak...hahaha...

4y trước

Fuhh Dasyat ni

Tak semua. Tapi, ada yang macam tu. Sebab perubahan hormon yang mendadak. Ada yang tabiat pula, tak suka disentuh masa hamil. Jadi, bawa bersabar laa ye.

saya dalam berpantang dah bersalin sekarang, tapi waktu pregnant kalau bersama okay je you takde problem mcm ni.

sy pon.... sbb xde nafsu lgsg. suami foreplay pon tetap camtu jgak. last2 kankang jelah utk suami.

4y trước

Sama. Hanya mampu kangkang biarkan suami gembira dengan main/jilat Miss V saya.

Sebelum jolok tu gentel la biji kelentit bini dlu,hisap2 puting dlu,mesti berair punya

4y trước

kene gentel cmne pon, tetap xde nafsu.... nasib lh

ya sy kering..foreplay la cmna pon..kdg je tu pon alahai sikit sgt cm xde ..

3y trước

boleh guna pelincir yg ada di pasaran puan.

Sya malas nk bersama masa hamil ni,suami pun faham...

kena lebihkan foreplay sis 😊

Husband kena main peranan

sama mcm sy sis , sy baru kena skg hm