Pelincir

Nak tanya, kalau pakai air liur suami ketika bersetubuh kerana kekeringan faraj, betulkah menyebabkan isteri sukar utk hamil??sape ada pngalaman yg pakai air liur & isteri tetap hamil

3 Các câu trả lời

By right xde ape effect pon pd nk dapat kehamilan. Tp air liur may contain bacteria and can caused other problems mcm keputihan dll. So I suggest u beli la pelincir durex. Bersih n lg efficient drp gune air liur tu.

Boleh je hamil. Tapi kalau kualiti sperm ada masalah, air liur boleh kacau kualiti sperm tu.

5y trước

Tq info😊

bg isteri basah dlu lah sblom game on