nak tnya

nak tanya kalau nurse suru kita pantang minum air teh , kopi , milo dan lainlain tpi nak minum juga cumanya tak harihari mcm dlam seminggu 2 kali or 3 kali . effect tak kat baby ?

2 Các câu trả lời

Sy suka minum milo.. Kalo ta minum rasa ta bertenaga.. Hb sy low jugak dalam 10.3.. Sy cucuk inferon.. Ank first kerap minum.. Skrg pon ank kedua still minum. Tp ta kerap laa. Sbb sembelit.. Jrak dekat nih takut jugak nk teran sembelit. Peda2 ja.

5y trước

tpi takder effect kat baby lepas lahir ?

Biasa hb akan low bahaya utk baby