Minum Kopi / teh semasa pantang

Boleh ke kalau kita minum kopi/teh semasa pantang ? Akan ada kesan pada new born baby ke ? #firstbaby

3 Các câu trả lời

Xpasti rasanya boleh je. Tp kena try & error. Klu rasa bdn xselesa or bby meragam, better stop.

sy minum milo kosg je sis..teh ngn kopi sy tak minum takut angin dlm bdn

teh jangan sbb angin tapi saya tgh pantang ni pon minum kopi kosong boleh

2y trước

ha betul tu suami sya suruh minum kopi kosong masa berpantang ni