Pertanyaan

Nak tanya.. kalau ikut 10hb ni due period.. tp sekrg.. tanda2 hamil dh ada..boleh cek upt ke tak eh?

2 Các câu trả lời

Boleh je, cari upt yg jenis okay utk test before period. Sbb skrg ni mcm2 jenis dh upt pun. And kalau rasa line samar2 nnti, wait a week later plk utk test balik. Tapi I don’t suggest you test upt eveyday sbb nnti you akan risau, and question mcm2. But I sure hope everything is going well for you dear. Goodluck.

Boleh kalau sis rasa ingin tahu dan was2 , kalau line samar2 sis kne tggu lagi smggu @ 2 mggu lagi. Kdang kndungan baru nak jadi