Pertanyaan

Sorry nak tanya. Saya TTC. Sepatutnya harini (11hb April) saya period tapi tak period dan 8-10hb April tu ada darah + lendir keluar. Tak banyak, panty pun tak penuh. Ada sesiapa pernah macam tu? Saya Tak cek upt atau apalagi. Takut kecewa ja nanti ##pleasehelp #seriusnanya

2 Các câu trả lời

Saya keluar darah pada hari sepatutnya period. Tapi yang peliknya darah tak keluar mcm biasa & hari ke 3 terus stop. Kawan insist utk saya check UPT sbb yakin saya pregnant. Alhamdulillah pregnant. Saya pun tak sangka sbb 2 hari sebelum keluar darah tu check upt mmg negatif

1y trước

Oh wah alhamdulillah. Tahniah😍 Baik. Nanti saya cek upt. Doakan saya pun sama ya 🫶🏻

Dlu saya pun spotting, lepastu xde darah dah. then check pregnant. Cuba check upt. klu ada Alhamdulillah rezeki. takde tunggu lagi bbrpe hari mne tawu period lmbt

1y trước

Sis terus cek sehari selepas ka atau beberapa hari selepas?