persoalan

Hi mommy semua. Sy nak tanya boleh ke cek upt ni sebelum tarikh actual period eh ? Sy cek sebab ada tanda2 pregnant. Tpi kalau ikut aps period tu, tarikh period 18/4 ni.. So valid ke tak dengan result upt ni ? Sebab test sebelum tarikh period. 1st time ni

persoalan
34 Các câu trả lời

boleh sis , sy cek 4 hr sblm period sbb mcm blh detect kelainan pd bdn sndiri , sy guna upt brand yg sama mcm sis naik mcm tu lha weakness positif test line dy kabur , then bila da lps tarikh period sy cek lg guna upt clearblue digital naik bacaan pregnant 2-3 means da 5-6weeks , now alhamdulillah dah 31weeks , btw tahniah ya sis , jaga diri baik2😊

boleh sis. Alhamdulilah , tahniah 😍 sy pun cek semnggu sebelum period. mcm tu gak hasil nya. brand UPT yg sama. lpas delay 4 hari period sy cek lagi guna UPT lain. naik 2 line terang. then sy pergi scan. Alhamdulilah 4w2d 🥰

1y trước

sis nak tanya .scan wktu 4w ,dah nampak kantung ke?

Saya check 4 hari sebelum tarikh period.. naik double line macam ni.. Tapi mula2 macam was2 jugak.. nak lagi yakin beli clearblue.. bila clearblue tnjuk pregnant baru yakin pregnant

Saya check 1 hari sebelum saya period guna yg pregnancy test murah yg bawah tu, merah terang. Esoknya saya nak double confirm saya beli yg clearblue. Alhamdulillah positive 🌸

Boleh je sis. Saya dulu check upt 3x sebelum tarikh (lain-lain hari), tapi semua samar-samar. Masa hari sepatutnya period, saya check balik baru lah nampak double line tu jelas

Sye lewat period shri je sis..sye test gune upt sme mcm sis.. naik line kabur.. mula² x yakin..lepas tu try cek dgn clearblue..alhamdulillah mmg pregnant.. skrg dh 29w dh 🥰

Sy pn sma test 5 sblom tarikh period jgk... Spatutnya hari ni 10/5 tarikh period tp xdtg lg... Mngkin btl la kot pregnant Sy pn firsttime

sama mcm sy. tarikh period belum lewat lagi tp upt dah naik 2 line mcm ni . kalau ikutkan lagi 5hari tarikh period . Alahmdulillah skrng dh 9minggu 🥰

sama la mcm sy haritu.. check for late period hehehe.. tksgka plak +ve.. mse tu mmg antara pcaya dgn tak.. suami pn ingt sy memain hahaha

sy check 3 hari sebelum period..asal naik double line tu valid je sis..line control pun naik...maksudnya upt tu berfungsi dgn baik..