Assalamualaikum

Nak tanya kalau datang haid Dri 5/9/2022 Akhir haid 6/9/2022 Bleh tlg kira tak kesemua yg pandai kira Klu btl kandungan Sye 7 bulan?? Bidan kata 8 bulan? Kira dari bulan 9 ke atau bulan 10? Bleh tlg beri jawapan??

2 Các câu trả lời

Datang haid sehari je ke sis. Ke typo. “Dri 5/9/2022, akhir 6/9/2022???” Ikut kiraan kene bermula dari hari pertama haid, 5/09/2022- 8 bulan.

1y trước

8 bulan juga. Berapa hari period tu x mempengaruhi kiraan week kandungan kita. Sebab kna kira terus dri first day awk period tu 5/9/22.

kira dari 6/9

1y trước

kalau period awak regular. kalau irregular, kena tengok based on scan baby