Haid kehamilan

Hi,mom ... Sy nak tanya.. pada december 2022 Sy datang bulan 2 kali.. Haid pertama Sy x ingat tarikh haid (kemungkinan haid antara 1-10hb) haid normal .ke 2 haid 30hb-1hb Jan 2023 hanya 2hari.. bacaan mana yg perlu di kira.. Doctor swasta scan 6week,, missi klinik kerajaan kata 11week .. mana satu BTL.

1 Trả lời

pergi kk tu ada scan tak? selalunya mmg period yg terakhir. nak confirmkan mmg by scan. kalau swasta kata scan tu 6w bermakna mmg 6w la