Kiraaan Hamil

Mau tnya momy momy dlm grop ni, kiraan hamil itu d kira awal pertama haid atau hri trkhir haid? Sy priod 3/8 last priod 9/8 So skrg brp week ya, 6@7

7 Các câu trả lời

Saya pon 3/8 smpi 6/8 period . 22&23 hb hritu saya ada kuar darah cair tompok esk tu dh coklat . Sikit je . Dan bila saya check upt negarive .. check scan dr kk kata takde apa 🫠 syg tak thu lah . You all rasa ada tak saya peluang nk preg ni hm

11mo trước

22/9 & 23/9

sya tangal 5/8/23 disitu diurang kita barapa hari saja kita sis bija saya da 7 minggu 3 hari sakarang ni nars bagi temu janji 11/10/23 ni

Sama tarikh last period dgn saya..lena kira dari hari first period..bermkna dh 7week 4days

11mo trước

Scan dh nmpk jntung bby

Kira dari tarikh first period. 3/8 tuu. 🥰

Sama lah tarikh kita first period.

Kira dari 3/8.