mcm mna kira pergekan baby nurse suruh 10 kli kira tapi dia start suruh kul 9 pagi sampai 9 m

mcm mna kira pergerakan baby nurse suruh 10 kli kira tpi dia suruh kul 9 pgi sampai 9 mlm tolong share ok

1 Trả lời

sis kira bila rasa dia bergerak tanda la lpas tu senyap xde gerak selang mcm stgahjam lpas tu ada gerak balik tanda yg kedua pula.. xkira la dia tendang ke atau pun rasa beby gerak menolak perut kita tu 😊 smpai la ckup 10 kali untk sebelum pkul 9 malam..lpas pada pkul 9 malam kene juga make sure masih ada beby gerak ye esoknya hari ulang la sperti biasa..