BABY 6 BULAN JATUH KATIL

, saya letak baby dekat tengah . Tak perasan dia duk main guling guling. Jatuh katil , nagis kuat jugak tapi sekejap je. Apa patut buat ya . Allah kesian anak atas kecuaian ibu

1 Trả lời

Kalau dalam beberapa jam lepas jatuh, bayi tak aktif, muntah-muntah better pergi emergency takut gegaran otak (biasanya ni terjadi kalau jatuh dari ketinggian lebih kurang 5 anak tangga). Kalau tak ada apa-apa simptom, baby ok lah tu