nak tukar susu

Nak tanya ibu2 dekat sini susu ape yg sesuai utk pembuangan yg lawas ye sy skrg guna susu frisolac comfort dktor yg sarankan ank sy dah ok mnum susu tu tp sejak mnum susu tu siang hari selalu tidur kejap2 kdg stgh jam2 je ke ada sebab lain ye anak susah tidur anak saya baru msuk 3bulan

1 Trả lời

Sy rasa bukan sebab susu kot jd mcm tu , sy ingat lg anak sy masa umur meningkat 3 bulan sampai nak tukar bulan ke 4 . Dia suka brjaga siang , sbb dia baru pandai benda baru . Pandai meniarap dan pandai berguling , tapi bagus . Sbb malam dia akan bngun bila lapar je susu , nanti dh makin besar bila pandai main . Dia lg xnak tidur lansung , sampai kene paksa tidur . Tapi tak tahu kalau anak orang lain .

5y trước

Anak sy dri umur sebulan mcm tu sis tp nsib baik la mlm ok dia tidur jaga time lapar kdg2 dia jaga nk main jgk😂