susu untuk baby

maaf ganggu... nak tanya la susu FM ape yg sesuai naik kn berat baby 6 bulan.. sblm ni dh bpe kli tukar susu sbb sembelit.. pnah mnum susu karihome ank xberapa nk mnum.. berat pun naik 100g cmtu.. dlm 2 bulan ni mnum enfalac ok x sembelit tp berat pun naik sikit gak... susu ape yg sesuai naikn berat badn baby ye...... trima ksh #ingintahu

5 Các câu trả lời

anak sy minum lactogen sbulan naik sampai 1.2kg😅😅.. alhamdulillah jrg muntah susu, jd kuat kentut berak pun ok setiap hari.. kdg2 sehari sampai 2 kali.. masa umur sebulan minum enfalac a+ berat naik elok berak ok tp ank asyik muntah susu.

Banyak tak puan minum sehari? Dah boleh makan?

sy sarankan ank anda minum susu lactogen..

lactogen

notsure