Check up swasta

Hi,. Nak tanya, checkup dekat swasta biasa anggaran kos dia berape ye setiap kali p checkup ? Sbb rase mcm x sanggup plak nk menunggu lame kalau checkup dekat kerajaan...tq

11 Các câu trả lời

Hi awak, saya cek up kat Uniklinik area selangor banyak. Normal rm100-120. Kalau ada scan, amik darah smua, dia jadi mahal la sikit dalam rm250 maximum..

1y trước

Semenyih sis

swasta pun sama ja sekarang.. konon ja bg waktu ppointment. bila sampai tetap kena melangut tunggu . maybe bleh cari klinik yg kurang popular kot..

Sy check up monthly di klinik siti. Biasanya standby dlm 180 gitu. Klu ade extra test2 lagi, bertambah la kos nya

2y trước

baik2...tq sis...

Checkup monthly rm180 Weekly rm60/70 xsilap Belum Termasuk ubat@ambil darah or apa apa sakit lain ☺️☺️

2y trước

kalau p kerajaan, kta blh request x nk dtg ptg?? sbb x snggup dh nk mai pg, kul 7 pg tu dh ramai dh org..sorry first baby...hehhe

setakat ni sye dah nak masuk 36 week checkup swasta dah seribu lebih, ni pun alhamdulilah sebb ada cover

Saya Selalu Check Up Monthly Kene Standby 200 , Tapi Dah 5Bulan Tak Pernah Lagi Kurang Darii 150 😂

2y trước

orait2 ...tq sis

Hi, bergantung pada pemeriksaan doktor untuk awak. Pengalaman saya, RM100 lebih ke RM300 lebih

2y trước

Ini berdasarkan pengalaman saya la.. Hehe

slalu nya yang poliklinik murah untuk check up

2y trước

Maksudnya bayar sekali je utk pakej tu.. Then setiap bulan dtg je xperlu bayaran lain.. Kecuali ada rawatan yg luar drpd pakej.. Sebab tu penting untuk tanya details dengan klinik apa yg included dlm pakej tersebut.

Pergi checkup kat sonobee. Rm28 untuk growth scan

2y trước

itula..pernah jugak dgr sonobee ni...tq sis

Rm100++ tiap kali checkup.

2y trước

okay tq sis