checkup swasta

hi nak tanya kalau bukak buku pink memang kena dekat kk je or boleh swasta? pastu kalau pergi bukak dekat kk checkup dekat swasta boleh je kan? sorry baru first born so taktau

1 Trả lời

Kalau awak dah plan nak bersalin di hospital swasta, terus buka buku di hospital tersebut. Kalau awak nak buka kat dua2 pada masa yang sama, boleh. Tapi nanti awak akan ada dua buku pink dan ada appointment yang banyak. Jadinya macam bazir masa dan tenaga.

1y trước

Sama-sama 😊