pengalaman guna vco (virgin coconut oil)

Hi nak tanya, ada yg berpengalaman minum atau amalkan vco sepanjang kehamilan? Dr brapa week ya boleh minum? Saya 22 week dah, td pegi farmasi saja la tanya suppliment apa yg boleh dimakan ketika mengandung. Depa suggest vco ni. Boleh x momies sekalian sharekan pengalaman? Boleh x ya amalkan? By the way, saya ada gdm on diet control juga. Tp skrng selera nak makan bertambah2. Jdi kantoi berat pula. Dah berat, kene bp la 2 kali sminggu. Sya sertakan gmbr vco tu ya. Boleh bg pndangan? Ok x mencuba?

pengalaman guna vco (virgin coconut oil)
1 Trả lời

Tgok kt fb doc imelda psal vco. Bca bhgian komen. Pglaman yg amal vco. Ad kes smpai hncur kulit kt bwah lpas baby kluar. Sy guna utk buat urutan perineum..