hi...

nak tanya ada x mummy yg penah makan ubat yg 4 jenis tu..ada yg mkn keja nk muntah x..sy mkn ubat 4jenis yg kk bg tu..bila mkn jd nk muntah.. bila muntah ya allah busuk ya amat la ubat tu tambah ag ubt yg lam kotak putih tu busuk sgt... patut ka sy tukar mkn ubat len..mmg xleh nk p la ubat 4jenis tu?

19 Các câu trả lời

Hi, saya tak makan pun ubat kk bagi. Sebab macam banyak sangat ubat nak dimakan. Takut pulak. Saya just ambik iberet je. :)

5y trước

sis dh brpa week

sis try mnum mnyk kelapa dara , sy consume smp ka nk brnak hb mntain 12 , ank p0n xkna kuning even sy drh O+ ☺️☺️

5y trước

mkdi ☺️

boleh tukar sis..mintak je ngn misi ckp ubat tu xblh mkn..nanti dktor tukar ubat lain..

Sy okay je makan. Telan dengan air ribena😊

Saya cuma makan obimin sahaja 😊

Sye mkn time nk tdoh...nurse ajar

Sy makan maltofer

Beli New Obimin

Mkn gula2