Nak tanya ada tak dekat sini alahan macam sy . Sedih tau setiap malam selalu tak boleh tidur sebab terlampau gatal . Pls

Nak tanya ada tak dekat sini alahan mcm sy . Hbis seluruh tubuh naik macam dalam gambr . Sedih tau setiap malam selalu tak boleh tidur sebab terlampau gatal . Sy dah masuk trimester 3 . Masa awal2 mengandung takda alahan apa pun . Ni nak dekat2 mengandung baru naik alahan macam ni . Ummm

Nak tanya ada tak dekat sini alahan macam sy . Sedih tau setiap malam selalu tak boleh tidur sebab terlampau gatal . Pls
2 Các câu trả lời

Allah. Kesiannya ibu, semoga dipermudahkan urusan. Dan semoga cepat sembuh ya. Saya kena selepas melahirkan anak dulu, tapi di bahagian kaki... Mungkin boleh tanya nurse n doc utk dapatkan ubat sapu. Saya faham, teruk rasanya gatal tu... 🤲🏻

alahan kot