Muka berjerawat

Hi.. Nak tanya ada sesiapa yang alami macamni tak? Muka naik berjerawat dan oily sikit. Before this pakai clenser eucerin, tapi jadi macamni ada tak sesiapa tahu nak hilangkan jerawat tu, ada tak sesiapa boleh kongsi pengalaman, dan cara nk hilangkan, atau kena tukar cleanser ke macamana.

1 Trả lời

Sy tak pakai apa2 skincare sepanjang pregnancy. Sbb risau x serasi & bazir. Muka akn slow2 kurang jerawat bila beralih trimester

2y trước

Dkt sy, klu x pakai lg better. Awal2 naik segala jerawat. Masuk 15w makin kurang, 28w ada kejap, dh dkt due elok balik. Gitu la.