Pembawakan baby

FIRSTMOM Hi nak tanya siapa sini ibu mengandung muka naik banyak jerawat? Ada sesiapa tahu tak produk yang sesuai untuk ibu mengandung.#pleasehelp #seriusnanya #firstbaby #bantusharing

5 Các câu trả lời

Cari skincare yg organic kt drugstore,sesuai utk ibu hamil. Elakkan ada retinol or salicylic acid melebihi 2% mcm serum, pakai basic je. Pakai BB or cc cream dgn lipbalm je xnk nampak pucat

Sy mengandung no 3 kadang2 naik jerawat kecik, x guna pape pon sbb semua ni hormon & akan hilang sendiri..guna pencuci muka je supaya kulit x berminyak 😁😁

Sy tak pakai skincare smpai bsalin. Let it be...nti akn hilang sndri. Dh bsalin baru pkai balik. Itu pd bdn sy lh.

sy naik jrwt muka kusam,skrg bru npk ok skit pkai bedak pun ok daa...inshallah lama2 kan hilang

sy guna cosmoderm jer sis yg khas tuk kulit berminyak & berjerawat