Masalah jerawat

Hi semua. saya nak tanya .. Sesetengah org yg pregnant, memang akan timbul badan naik jerawat ke? Before this tkde laaaa naik bnyk cmni😢 Bukan setakat badan, Muka pon naik jerawat jugak. 1 sbb maybe sbb saya dh stop any skincare. yela sbb pregnant kan, risau nk pakai skincare sebarangan. Yg pernah alami mcm saya, Ada suggestion tk? Uolls pakai apa ya utk hilangkan jerawat kat badan & muka ni? Serious stress.. Lagi2 dh nak raya ni. skin pulak mcm ni😭 #firstbaby #bantusharing #9week3day #ingintahu

1 Trả lời

Perubahan hormon tu sis. Skincare yg sblm pregnant dh xngam dgn condition skrg. Jadi sy mmg x sentuh skincare. Ada juga cuba2 pkai balik (brand lain) tp mcm xbjaya je. Sudahnya sy biarkan je Yg jerawat bdn ni sy cuma pkai sabun dettol je. Sbb xsuka bau wangi sgt.

3y trước

ok tq yaa respon🙏🏻🥰