Salam nak tanya

Nak tanya, ada ke mommy ibu2 yang 3rd tri suka sangat tidur? Lagi2 dah hujung2 tu 😅

9 Các câu trả lời

Saya laa tuu..masuk 36 weeks asik tido jee..now dah 37weeks ++ bila nak bersalin ntah..dah start exercise balik ni walaupun asik nak tido jee 😅

1y trước

Naik turun tangga, berjalan, pregnant exercise & dancing..asalkan banyak bergerak..boleh tengok kt youtube

Siang mmg mengantuk, sbb malam tak boleh tidur sgt. Sbbkan tidur siang, jadi tidurnya tak berapa lena, tu yg jadi kejap2 mengantuk

sama dengan saya, dah bangun baring semula tak lama je mesti terlelap balik tak sampai berapa minit, mengantuk betul

saya 🖐️ bdn tk lrt. suka tidur. tp tula kena byk berjlan & senaman jgk sbb kepala baby belum masuk laluan😅

yekot sis... sbb sy mengantok gler akhir² ni😂😂😂,

Yaaa, kkdg dalam kereta pun saya suka tidue walaupun kejap hahaha

1y trước

Dalam kereta saya tak sangat, kat rumah tu kerap betul. Dah lelap mata setengah jam pun macam tk cukup. Nak berjalan selalu saya taklarat sgt sebab kelengkang dah mula sakit2

saya.. dah bangun pastu tidur lagi ... mengantuk betul hahaha

1y trước

Ya Allah, sama. Kadang2 tu sampai paksa mata jangan tidur tp tertidur jugak

Normal sis, kadang2 duduk pon bole tertidur hahahha

normal

1y trước

Seram juga kalau badan nak baring je. Sebab terlepas nak buat senaman 🤣