Mabuk 3rd trimester

Masa 1st tri haritu sy mabuk tapi tk pening. Cuma rasa loya & lesu & tknk mkn. 2nd tri sy ok & kuat makan. Ni baru masuk 3rd tri sy jadi mcm pening teramat & mcm nk muntah rasanya. Tu kira mabuk ke? Boleh jadi mabuk lagi ye kalau 2nd tri tu dah ok.

2 Các câu trả lời

Sy 35 weeks xmabuk tp hilang selera makan and kdg2 ase mual tgk sstgh mkanan.. normal je yg 3rd trimester akan mabuk mcm awal2 pregnant dlu

12mo trước

saya 31week pun jadi xlalu makan dah ..makan benda merapu buah n air susu jaa😵

Ya saya pun sama, mabuk dah okay masuk 3rd tri tiba2 datang balik nak muntah2 tu