Susu Ibu yang sesuai

Nak tanya la , ibu2 semua preggy minum susu apa .. lagi2 yg GDM tu .. boleh suggestkan untuk saya .. kalau boleh nak elakkan manis & saya x suka chocolate .. Terima Kasih Ibu2 .

5 Các câu trả lời

Saya minum susu efferty mama .. Susu kambing juga dicampur dengan inulin, prebiotik dll .. Susu ni bagus bagi saya sbb dia boleh kawal gula dlm darah kita ..

Masa ank sulong 2021..sy ad gdm diet control.. Sy mnum susu full cream atau low fat Kotak jer.. Sbb xblh susu tepung.. N bacaan gdm alhamdulillah ok..

susu kotak HL ambik yg original punya.

Best lgi minum susu kurma

susu kotak hl