tumpang tanya

Salam mommies, saya baru masuk 3rd tri so maknanya baru 27weeks lebih. Tapi tadi masa saya nak buang air kecil, saya nampak dekat pantyliner ada darah coklat. Memang normal atau macam mana?

2 Các câu trả lời

Hospital je awk.. tgok ape2 ke..sbb susah nk ckp kalau tak scan sume..kalau 32 week keatas lain la..ni baru 27 week..awk terus ke hospital k..😊

Sila ke hospital

5y trước

Sy bukan dr sis.. Tp nurse dan dr slalu ckp apa2 bleeding sila ke hospital